Over ons

Financieel advies waarbij het leven van onze relaties en de daarbij behorende wensen en doelen centraal staat! En financiële producten alleen dienen als gereedschap om die wensen en doelen te kunnen realiseren. Onze dienstverlening draait dus om u!

Dit doen wij door goed naar u te luisteren! Hierdoor zijn wij in staat goed te inventariseren wat uw wensen en doelen zijn. Vanuit die wensen en doelen worden u oplossingen aangeboden. Deze oplossingen zijn voor de lange termijn. Onze adviesmethodiek noemen wij het Financieel Levensstijl Plan. Dit plan bevat de scenario’s van lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. U hebt via een goed beveiligde omgeving continu online inzicht in uw Financieel Levensstijl Plan.

Marcel Hagelen - Financieel planner

Ik ben Marcel Hagelen FFP CFP®. Als gecertificeerd financieel planner  haal ik veel voldoening uit mijn werk door onze relaties te helpen bij het ontdekken en behouden van de door hen gewenste levensstijl. Ook ben ik erkend financieel adviseur en zorg ik samen met het team van Fintens Advies graag voor het advies over en de bemiddeling en beheer van de benodigde financiële oplossingen. U kunt hierbij denken aan inkomensverzekeringen, levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, schadeverzekeringen particulier en zakelijk, hypotheken, consumptief krediet en vermogensplanning door sparen en beleggen.

Wilt u met mij in gesprek? Neem dan contact met ons op. Ik werk overigens uitsluitend op afspraak en gesprekken kunnen bij u thuis of bij ons op kantoor plaatsvinden (bij voorkeur overdag, maar er zijn ook mogelijkheden in de avond).

Candice van Hardeveld- Nuijten - Commercieel medewerker

Ik ben Candice van Hardeveld- Nuijten, adviseur binnendienst (schadeververzekeringen particulier/zakelijk en consumptief krediet). Mijn hart ligt in de financiële wereld en haal veel voldoening om mensen hiermee te helpen en te begeleiden. Inmiddels heb ik hier jarenlange ervaring mee en werk met veel plezier.

Aanwezig: dinsdag, woensdag, vrijdag tot 14:00 uur en donderdag de hele dag.

 

 

(Foto volgt)

Angelique Hagelen- Hagebeuk, administratief medewerker en zorgt voor ondersteuning bij de werkzaamheden van Marcel en Candice.

Aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag van 13:00 tot 17:00 en donderdag tot 13:00.