Financieel inzicht, uitzicht & service

Financieel Levensstijl Plan

Het Financieel Levensstijl Plan zorgt voor meer inzicht in uw financiële zaken!

Wat is het Financieel Levensstijl Plan? Het antwoord hierop is simpel: dat bent u! Uw leven, geld en risico’s. In de basis gaat het over het verbinden van uw gewenste levensstijl aan uw huidige en toekomstige financiële positie. Dus, uw financiële huishouding, uw doelen, uw wensen en dromen bepalen welke financiële middelen hiervoor benodigd zijn.

Wij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar het totaalplaatje. Daarbij is onze insteek om juist niet vanuit het financiële product (zoals een hypotheek, pensioen of beleggingsrekening) te denken, maar vanuit uw levensstijl en gestelde doelen en hoe die te in te vullen. Vervolgens bekijken wij of en zo ja welke financiële producten daarvoor benodigd zijn. Uw leven gaat vóór je geld en niet andersom! Het Financieel Levensstijl Plan zorgt ervoor dat u ook uitzicht krijgt op het bereiken van de meest belangrijke doelen van uw leven.

Financieel inzicht particulieren

Het Financieel Levensstijl Plan voor particulieren start met het verkrijgen van inzicht door rekening te houden met uw wensen en doelen van nu, maar ook met uw toekomstige levensstijl en de financiële mogelijkheden. Door het stellen van de juiste vragen bouwen wij samen met u aan een gedegen financieel plan dat rekening houdt met verschillende scenario’s (lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid), omdat niemand namelijk weet hoe morgen eruit ziet. De éénmalige investering, inclusief één jaar toegang tot uw online Financieel Levensstijl Plan.
Eénmalige kosten voor inzicht bedragen € 395,00

Financieel uitzicht particulieren

Nu u weet hoe u ervoor staat gaan we samen met u kijken welke zaken geregeld moeten worden om uw wensen, doelen en dromen te kunnen realiseren. Het kostenplaatje van dit deel van het traject is afhankelijk van de analyse uit de inzicht fase en bespreken wij bij de start van met u de kosten hiervoor.

Financieel inzicht ondernemers

Het Financieel Levensstijl Plan voor ondernemers start met het verkrijgen van inzicht en houdt zowel rekening met jouw toekomstige levensstijl als met uw huidige wensen en doelen. Als ondernemer is het vaak lastig om je focus te houden op uw onderneming en daarbij ook overzicht te houden over uw persoonlijke financiële situatie. Het Financieel Levensstijl Plan biedt u houvast! U krijgt inzicht in wat er gebeurt met uw inkomen en uw onderneming op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt, maar ook wanneer u kunt stoppen met werken. Uiteraard komt ook het scenario overlijden aanbod. Uw investering, inclusief één jaar toegang tot uw online Financieel Levensstijl Plan.
Eénmalige kosten voor inzicht € 495,00

Financieel uitzicht ondernemers

Nu u weet hoe je ervoor staat gaan we samen met u kijken welke zaken geregeld moeten worden om uw wensen, doelen en dromen te kunnen realiseren. Het kostenplaatje van dit deel van het traject is afhankelijk van de analyse uit de inzicht fase en bespreken wij bij de start van met u de kosten hiervoor.

Mijn Financieel Levensstijl Plan

Financieel Levensstijl Service Plan

Ook na de investering in uw Financieel Levensstijl Plan willen wij u graag van dienst blijven. Met het Financieel Levensstijl Service Plan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. U bent dan verzekerd van een sparringpartner & financieel planner bij het doorlopend maken van financiële keuzes.

Inzicht

€ 5,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijgt u online toegang tot uw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Onderhoud en advies op basis van het dan geldende uurtarief.

Inzicht & rust

€ 20,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijgt u online toegang tot uw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Driejaarlijks een persoonlijk gesprek met update van uw totale financiële situatie bij u thuis, bij ons op kantoor of via de online advieskamer.
 3. Minimaal twee keer per jaar contact per telefoon of e-mail.
 4. Persoonlijk gesprek bij veranderingen met grote impact.
 5. Doorlopend advies bij bijvoorbeeld
  verandering van baan, het kopen van een huis, gezinsuitbreiding , overlijden van uw partner/ een familielid, pensioneren of minder werken.
 6. Financiële rust: Wij benaderen u, bijvoorbeeld bij wetswijzigingen die voor uw financiële zaken van belang zijn, belangrijke momenten, zoals einde rentevastperiode of looptijd verzekering.

Extra opties

 • Een jaarlijks onderhoudsgesprek in plaats van driejaarlijks.
  € 12,50 per maand
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.
  € 10,00 per maand

Meldt u aan voor uw Financieel Levensstijl Service Plan