Financieel inzicht, uitzicht & service

Financieel Levensstijl Plan

Het Financieel Levensstijl Plan zorgt voor meer inzicht in jouw financiële zaken!

Wat is het Financieel Levensstijl Plan? Het antwoord hierop is simpel: dat bent jij! In de basis gaat het over het verbinden van jouw gewenste levensstijl aan jouw huidige en toekomstige financiële positie. Dus, jouw financiële huishouding, jouw doelen, jouw wensen en dromen bepalen welke financiële middelen hiervoor benodigd zijn.

Wij luisteren naar jouw wensen en kijken samen met je naar het totaalplaatje. Daarbij is onze insteek om juist niet vanuit het financiële product (zoals een hypotheek, pensioen of beleggingsrekening) te denken, maar vanuit jouw levensstijl en gestelde doelen en hoe die te in te vullen. Vervolgens bekijken wij of en zo ja welke financiële producten daarvoor benodigd zijn. Jouw leven gaat vóór je geld en niet andersom! Het Financieel Levensstijl Plan zorgt ervoor dat je ook uitzicht krijgt op het bereiken van de meest belangrijke doelen van jouw leven.

Financieel inzicht particulieren

Het Financieel Levensstijl Plan voor particulieren start met het verkrijgen van inzicht door rekening te houden met jouw wensen en doelen van nu, maar ook met jouw toekomstige levensstijl en de financiële mogelijkheden. Door het stellen van de juiste vragen bouwen wij samen met jou aan een gedegen financieel plan dat rekening houdt met verschillende scenario’s (lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid), omdat niemand namelijk weet hoe morgen eruit ziet. De eenmalige kosten zijn inclusief één jaar toegang tot jouw online Financieel Levensstijl Plan.
Eenmalige kosten voor inzicht bedragen € 395,00

Financieel uitzicht particulieren

Nu je weet hoe je ervoor staat gaan we samen met jou kijken welke zaken geregeld moeten worden om jouw wensen, doelen en dromen te kunnen realiseren. Het kostenplaatje van dit deel van het traject is afhankelijk van de analyse uit de inzicht fase en bespreken wij bij de start van met jou de kosten hiervoor.

Financieel inzicht ondernemers

Het Financieel Levensstijl Plan voor ondernemers start met het verkrijgen van inzicht en houdt zowel rekening met jouw toekomstige levensstijl als met jouw huidige wensen en doelen. Als ondernemer is het vaak lastig om je focus te houden op jouw onderneming en daarbij ook overzicht te houden over jouw persoonlijke financiële situatie. Het Financieel Levensstijl Plan biedt je houvast! Je krijgt inzicht in wat er gebeurt met jouw inkomen en jouw onderneming op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt, maar ook wanneer je kunt stoppen met werken. Uiteraard komt ook het scenario overlijden aanbod. De eenmalige kosten zijn inclusief één jaar toegang tot jouw online Financieel Levensstijl Plan.
Eenmalige kosten voor inzicht € 495,00

Financieel uitzicht ondernemers

Nu je weet hoe je ervoor staat gaan we samen met jou kijken welke zaken geregeld moeten worden om jouw wensen, doelen en dromen te kunnen realiseren. Het kostenplaatje van dit deel van het traject is afhankelijk van de analyse uit de inzicht fase en bespreken wij bij de start van met jou de kosten hiervoor.

Mijn Financieel Levensstijl Plan

Financieel Levensstijl Service Plan

Ook na de investering in jouw Financieel Levensstijl Plan willen wij je graag van dienst blijven. Met het Financieel Levensstijl Service Plan kunnen wij jou optimaal van dienst zijn. Je bent dan verzekerd van een sparringpartner & financieel planner bij het doorlopend maken van financiële keuzes.

Inzicht

€ 5,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijg je online toegang tot jouw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Onderhoud en advies op basis van het dan geldende uurtarief.

Inzicht & rust

€ 20,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijg je online toegang tot jouw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Driejaarlijks een persoonlijk gesprek met update van jouw totale financiële situatie bij je thuis, bij ons op kantoor of via de online advieskamer.
 3. Minimaal twee keer per jaar contact per telefoon of e-mail.
 4. Persoonlijk gesprek bij veranderingen met grote impact.
 5. Doorlopend advies bij bijvoorbeeld
  verandering van baan, het kopen van een huis, gezinsuitbreiding , overlijden van je partner/ een familielid, pensioneren of minder werken.
 6. Financiële rust: Wij benaderen jou, bijvoorbeeld bij wetswijzigingen die voor jouw financiële zaken van belang zijn, belangrijke momenten, zoals einde rentevastperiode of looptijd verzekering.

Extra opties

 • Een jaarlijks onderhoudsgesprek in plaats van driejaarlijks.
  € 12,50 per maand
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.
  € 10,00 per maand

Meld je aan voor jouw Financieel Levensstijl Service Plan