Financieel Levensstijl Plan

Het Financieel Levensstijl Plan zorgt voor meer inzicht in uw financiële zaken!

Wat is het Financieel Levensstijl Plan? Het antwoord hierop is simpel: dat bent u! In de basis gaat het over het verbinden van uw gewenste levensstijl aan uw huidige en toekomstige financiële positie. Dus, uw financiële huishouding, uw doelen, uw wensen en dromen bepalen welke financiële middelen hiervoor benodigd zijn. Kortom het gaat dus om uw leven, geld en risico’s!

Wij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar het totaalplaatje. Daarbij is onze insteek om juist niet vanuit het financiële product (zoals een hypotheek, pensioen of beleggingsrekening) te denken, maar vanuit uw levensstijl en gestelde doelen en hoe die te in te vullen. Vervolgens bekijken wij of en zo ja welke financiële producten daarvoor benodigd zijn. Uw leven gaat vóór je geld en niet andersom! Het Financieel Levensstijl Plan zorgt ervoor dat u ook uitzicht krijgt op het bereiken van de meest belangrijke doelen van uw leven.

Waarom kiezen klanten voor het Financieel Levensstijl Plan?

 • Ik wil een vertrouwenspersoon voor mijn financiële zaken. Gelukkig heb ik mijn financieel planner en zijn team aan mijn zijde die ik altijd kan bellen.
 • Ik heb totaal geen verstand van financiën. Mijn financieel planner en zijn team is mijn financiële brein. Als er iets op financieel gebied moet gebeuren, dan regelen zij dat wat nodig is.
 • Ik wil graag advies over hoe ik beste mijn vermogen om kan gaan. Met de vermogensplanning binnen het Financieel Levensstijl Plan heb ik het benodigde inzicht om de juiste beslissingen te nemen.
 • Met het Financieel Levensstijl Plan heb ik mijn financiële zaken goed in beeld en heb ik mijn financieel planner en zijn team waarmee ik kan sparren over (toekomstige) financiële beslissingen.

Onze adviesmethodiek Financieel Levensstijl Plan bestaat uit de volgende fasen:

 • Financieel Levensstijl Plan – foto
 • Advies & bemiddeling
 • Financieel Levensstijl Service Plan

Financieel Levensstijl Plan – foto (particulieren)

Het Financieel Levensstijl Plan voor particulieren start met het verkrijgen van inzicht door rekening te houden met uw wensen en doelen van nu, maar ook met uw toekomstige levensstijl en de financiële mogelijkheden, wij maken als het ware een financiële foto van uw situatie. Door het stellen van de juiste vragen bouwen wij samen met u aan een gedegen financieel plan dat rekening houdt met verschillende scenario’s (lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid), omdat niemand namelijk weet hoe morgen eruit ziet.

Uw investering, inclusief één jaar toegang tot uw online Financieel Levensstijl Plan bedraagt:
Eénmalige kosten voor de Financieel Levensstijl Plan – foto (particulieren) € 395,00

Financieel Levensstijl Plan – foto (ondernemers)

Het Financieel Levensstijl Plan voor ondernemers start met het verkrijgen van inzicht en houdt zowel rekening met jouw toekomstige levensstijl als met uw huidige wensen en doelen, wij maken als het waren een financiële foto van uw situatie. Als ondernemer is het vaak lastig om je focus te houden op uw onderneming en daarbij ook overzicht te houden over uw persoonlijke financiële situatie. Het Financieel Levensstijl Plan biedt u houvast! U krijgt inzicht in wat er gebeurt met uw inkomen en uw onderneming op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt, maar ook wanneer u kunt stoppen met werken. Uiteraard komt ook het scenario overlijden aanbod.

Uw investering, inclusief één jaar toegang tot uw online Financieel Levensstijl Plan bedraagt:
Eénmalige kosten voor de Financieel Levensstijl Plan – foto (ondernemers) € 495,00

Mijn Financieel Levensstijl Plan

Advies & bemiddeling

Nu u op basis van uw Financieel Levensstijl Plan – foto weet hoe u ervoor staat gaan we samen met u kijken of en zo ja welke zaken geregeld moeten worden om uw wensen, doelen en dromen te kunnen realiseren. Het kostenplaatje van het Advies & bemiddeling traject is afhankelijk van de analyse uit uw Financieel Levensstijl Plan – foto  en wij bespreken bij de start van dit traject met u de kosten hiervoor (klik hier voor meer informatie).

Financieel Levensstijl Service Plan

Ook na de investering in uw Financieel Levensstijl Plan -foto en het eventuele advies en bemiddelingstraject van financiële producten, willen wij u vanzelfsprekend graag van dienst blijven. Met het Financieel Levensstijl Service Plan kunnen wij u optimaal van dienst zijn en wordt uw Financieel Levensstijl Plan – foto als het ware een film. U bent dan verzekerd van een sparringpartner en financieel planner en het team van Fintens Advies bij het doorlopend maken van financiële keuzes.

Inzicht

€ 5,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijgt u online toegang tot uw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Onderhoud en advies op basis van het dan geldende uurtarief.

Inzicht & rust

€ 20,00 per maand

 1. Via het adviesportaal MijnGeldzaken.nl krijgt u online toegang tot uw Financieel Levensstijl Plan.
 2. Driejaarlijks een persoonlijk gesprek met update van uw totale financiële situatie bij u thuis, bij ons op kantoor of via de online advieskamer.
 3. Minimaal twee keer per jaar contact per telefoon of e-mail.
 4. Persoonlijk gesprek bij veranderingen met grote impact.
 5. Doorlopend advies bij bijvoorbeeld
  verandering van baan, het kopen van een huis, gezinsuitbreiding , overlijden van uw partner/ een familielid, pensioneren of minder werken.
 6. Financiële rust: Wij benaderen u, bijvoorbeeld bij wetswijzigingen die voor uw financiële zaken van belang zijn, belangrijke momenten, zoals einde rentevastperiode of looptijd verzekering.

Extra opties

 • Een jaarlijks onderhoudsgesprek in plaats van driejaarlijks.
  € 12,50 per maand
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.
  € 10,00 per maand

Meldt u aan voor uw Financieel Levensstijl Service Plan