Advies & bemiddeling

FINTENS ADVIES adviseert over en bemiddelt in mogelijke product oplossingen van een aantal financiële instellingen waarmee wij regelmatig mee samenwerken.

Wij zijn vrij in onze advisering. Met geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij zijn wij een verplichting aangegaan om specifiek de producten van die instelling te adviseren of te bemiddelen. Ook zorgen wij voor de nazorg van het gewenste financiële product. Dit bestaat uit het beantwoorden van algemene vragen over het betreffende product, maar ook wanneer je veranderingen wilt aanbrengen in dit product. Afhankelijk van het soort dienstverlening kan het zijn dat wij je daarvoor een fee in rekening brengen.

Hypotheken

Je wilt een woning kopen en bent op zoek naar een goed passend hypotheekadvies. Onderstaand kort jouw hypotheek in vijf stappen:

Stap 1: Oriëntatie gesprek
Stap 2: Adviesgesprek
Stap 3: renteaanbod of voorlopige offerte/acceptatietraject hypotheek
Stap 4: Bindende hypotheekofferte
Stap 5: Bij de notaris

En vervolgens…. Je hypotheek onderhouden: Jouw situatie blijft veranderen! Het kan zijn dat u in de toekomst jouw hypotheek wilt aanpassen, bijvoorbeeld in het geval van (nog) een verbouwing, gezinsverandering of een nieuwe woning.

Leningen

Extra geld nodig? Loop je tegen onverwachte hoge kosten aan? Is jouw oude auto aan vervanging toe? Wil je jouw woning isoleren en loopt de rekening op? Het zijn slechts enkele voorbeelden waarom je extra geld nodig kunt hebben. Lenen kan dan een prima oplossing zijn. Fintens Advies bekijkt welke mogelijkheden er voor je zijn en verzorgt als onafhankelijke partij een passende en verantwoorde lening.

Je vindt het zelf uiteraard belangrijk dat je tijdens de looptijd van de lening nog steeds beschikt over een financiële positie die past bij jouw (gewenste) levensstijl. Voor Fintens Advies is dat net zo belangrijk. Wij willen je graag helpen door je op een verantwoorde manier te adviseren!


Verzekeringen

Verzekeraars en andere aanbieders bieden je vele mogelijkheden. Maar wat past er nu daadwerkelijk bij jou? Is de meest uitgebreide dekking voor jou belangrijk of wil je gewoon de goedkoopste verzekering?

Samen met jou nemen wij de mogelijkheden door en maken een verzekeringspakket op maat. Geheel volgens jouw wensen en gedachten. Waar wij van mening zijn dat bepaalde verzekeringen niet nodig zijn, geven wij dat uiteraard aan! Wij adviseren en bemiddelen over schadeverzekeringen (zowel particulier als zakelijk), inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Vermogensplanning

Wij zien beleggen als een middel om jouw wensen en doelen te bereiken en niet als een op zichzelf staand doel. Beleggingen dienen uitsluitend om jouw doelen te realiseren, doel beleggen noemen wij dat. Vermogensplanning bieden wij derhalve uitsluitend aan op basis van een Financieel Levensstijl Plan. Niet de waan van de dag regeert, maar het pad dat voor jou is uitgestippeld. Uiteraard combineren wij de verschillende vermogensbestanddelen van jou. Te vaak zien wij dat vermogensbeheerders slechts inzicht hebben in het liquide deel van het vermogen en slechts gaan voor het maximaal mogelijk rendement met maximale risico’s. Wij werken op dit gebied op dit moment samen met NNEK Vermogensbeheer en BrandNewDay.

Sparen

Voor jouw doelen die je binnen periode van circa 10 jaar wilt realiseren, is sparen de voor de hand liggende oplossing. Op het gebied van sparen werken wij samen met BLG Wonen.

BLG Basis Spaarrekening

Iedereen staat wel eens voor onverwachte tegenvallers of wilt u uw droom gaan waarmaken. Met de BLG Basis Spaarrekening kun je ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar sparen, echter kun je altijd direct bij je geld wanneer het nodig is.

BLG Groeirente Spaarrekening

Wil je sparen voor een iets grotere uitgave of wil je een financiële buffer opbouwen om een wat groter bedrag achter de hand te hebben? Denk dan eens aan de BLG Groeirente Spaarrekening. Hoe langer je het geld laat staan, hoe hoger de rente wordt.

BLG Vaste Rente Spaarrekening

De BLG Vaste Rente Spaarrekening is ideaal om te sparen voor een doel op de langere termijn. Je zet jouw spaargeld vast voor een langere termijn tegen een aantrekkelijke vaste rente. Zo kun je niet in de verleiding komen om tussentijds geld op te nemen.