Diensten

Onze dienstverlening draait om uw leven, geld en risico’s! Als particulier of ondernemer heeft waarschijnlijk regelmatig financiële vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een woning, het treffen van voorzieningen voor uw oudedag, arbeidsongeschiktheid of het onverhoopt overlijden van een dierbare. Jarenlange ervaring, erkende adviseurs en een persoonlijke benadering: FINTENS ADVIES heeft het allemaal in huis. Wij bieden je hoogwaardige dienstverlening doordat onze enthousiaste vakmensen die constant meedenken, -werken en –ontwikkelen. We kijken samen met u naar de risico’s en mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van financiële planning, verzekeringen, hypotheken en belastingzaken.

Financieel Levensstijl Plan

Met het Financieel Levensstijl Plan zullen wij u helpen uw gewenste levensstijl te ontdekken, te bereiken en te behouden. Uw financiële toekomst begint vandaag!
Ga naar Financieel Levensstijl Plan

Advies & bemiddeling

Heeft u financiële producten nodig? Wij zijn u graag van dienst voor het advies en indien u dat wenst kunnen wij ook de bemiddeling en het beheer van een passende oplossing voor u verzorgen.
Ga naar Advies & bemiddeling

Aangifte service

Is de aangifte inkomstenbelasting voor u een opgave? Voor onze particuliere relaties kunnen wij ook de aangifte verzorgen en het aanvragen van eventuele toeslagen. Wij staan graag voor u klaar!
Ga naar Aangifte service