Diensten

Als particulier of ondernemer heb je regelmatig financiële vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop of verbouwing van een woning, het treffen van voorzieningen voor uw oudedag, arbeidsongeschiktheid of het onverhoopt overlijden van een dierbare. Jarenlange ervaring, erkende adviseurs en een persoonlijke benadering: FINTENS ADVIES heeft het allemaal in huis. Wij bieden je hoogwaardige dienstverlening doordat onze enthousiaste vakmensen die constant meedenken, -werken en –ontwikkelen. We kijken samen met jou naar de risico’s en mogelijkheden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van financiële planning, verzekeringen, hypotheken en belastingzaken.

Financieel inzicht, uitzicht & service

Met het Financieel Levensstijl Plan zullen wij je helpen jouw gewenste levensstijl te ontdekken, te bereiken en te behouden. Jouw financiële toekomst begint vandaag!
Ga naar financieel inzicht, uitzicht & service

Advies & bemiddeling

Heb je financiële producten nodig? Wij zijn je graag van dienst voor het advies. Indien je dat wenst kunnen wij ook de bemiddeling en het beheer van een passende oplossing voor jou verzorgen.
Ga naar Advies & bemiddeling

Aangifte service

Is de aangifte inkomstenbelasting voor jou een opgave? Voor onze particuliere relaties kunnen wij ook de aangifte verzorgen en het aanvragen van eventuele toeslagen. Wij staan graag voor je klaar!
Ga naar Aangifte service